Jyske Bank Boxen

Afstand: 1.74 Km

 | +45 99 26 99 26 |  mch@mch.dk |  http://www.mch.dk | 
Jyske Bank Boxen er et oplevelsesmekka for hele Danmark. Multiarenaen er indrettet med en lang række service- og VIP-faciliteter, som gør den i stand til at huse nationale og internationale oplevelser med fokus på sport, koncerter, shows og anden underholdning. 

Multiarenaen har været vært for koncerter med eksempelvis Prince, Linkin Park, Eric Clapton, Roger Waters, Rihanna, Adele, George Michael, Britney Spears, Rammstein, Paul Simon samt store internationale sportsbegivenheder som EM-slutrunden i håndbold for kvinder, VM i svømning og VM i brydning. I 2018 lagde Jyske Bank Boxen desuden is til Danmarks indledende kampe ved A-VM i ishockey. 

Behind the scenes

Herning er ofte vært for kæmpestore nationale og internationale events. Nogle af de helt store arrangementer ligger i Jyske Bank Boxen og det kræver benhårdt knoklearbejde at forvandle den store arena til spektakulære og publikums venlige oplevelser på ganske kort tid. Alligevel ser det legende let ud, når Boxen skifter udseende.

Gå ind på følgende link for at se boxen forvandle sig til et svømmestadion på 45 sekunder: www.visitherning.dk/boxensforvandling

For yderlig information: www.mch.dk



Opdateret af: VisitHerning  | mail@visitherning.com
Fotograf: VisitHerning
Fotograf: VisitHerning Copyright: MCH
Fotograf: VisitHerning Copyright: VisitHerning
Fotograf: VisitHerning Copyright: VisitHerning
Fotograf: VisitHerning Copyright: VisitHerning