Check In/Out:
Check in fra kl. 15.00
Check ud senest kl. 11.00

Restaurantens åbningstider:
Hotellet er et Bed and Breakfast hotel, som udelukkende tilbyder overnatning + morgenmad.
Hverdage: 06.00 - 09.00.
Lørdag: 07.30 - 10.00.
Søndag/Helligdage: 07.30 - 10.00 

Parkeringsforhold: Gratis parkering

Opladning af el-bil:
Ladestander til opladning af el-biler er tilgængelig på parkeringspladsen ved hotellet. Læs mere på www.danske-hoteller.dk/om-danske-hoteller/ladestandere 

Trådløst internet: Gratis wi-fi

Kæledyrstillæg (1-3 hunde): Tillæg kr. 350,- pr. ophold

Værelser: Hotel Lynggaarden byder på 56 hyggelige dobbelt- og enkeltværelser. Alle værelser har eget bad og toilet, fjernsyn samt gratis trådløst internet. Vi tilbyder udelukkende ikke-rygerværelser. Alle værelser er nymalede, og de fleste har samtidig fået nye gulvtæpper.

Øvrige faciliteter:
Hotellet har flere hyggelige indendørs samlingspunkter og en stor udendørs terrasse med tilhørende grønt område. Vi tilbyder samtidig at afholde selskaber, fester mm. i vores lokaler, og i kælderen findes en mindre bodega med billard og dartspil til fri afbenyttelse.

Inspiration til lokale attraktioner: Lind er beliggende ca. 3 km syd for Herning centrum og tæt på Jyske Bank Boxen. Bydelen ligger tæt på motorvejen og Messecenter Herning. Lind har mange grønne områder, med gode vandrestier, skove og det grønne ”Kilen”, som er byparken med bl.a. frugtlunde og naturlegeplads. Eller læs mere her.