Check In/Out:
Check in fra kl. 15.00
Check ud senest kl. 11.00

Restaurantens åbningstider:
Hotellet er et Garni hotel, som udelukkende tilbyder overnatning + morgenmad.
Hverdage: 06.00 - 09.00.
Lørdag: 07.30 - 10.00.
Søndag/Helligdage: 07.30 - 10.00 

Parkeringsforhold: Gratis parkering

Opladning af el-bil:

Antal ladestandere: 2 stk. placeret på gruspladsen bag hotellet

Mærke: Ampera

Pris: Dynamisk pris som kan ses i appen.

Betaling: Der betales via appen "Monta EV charging"

Der forefindes en QR-kode med flere oplysninger ved ladestationen.

Se billeder

Læs mere på www.danske-hoteller.dk/om-danske-hoteller/ladestandere 

Trådløst internet: Gratis wi-fi

Kæledyrstillæg (1-3 hunde): Tillæg kr. 350,- pr. ophold

Værelser: Hotel Lynggaarden byder på 56 hyggelige dobbelt- og enkeltværelser. Alle værelser har eget bad og toilet, fjernsyn samt gratis trådløst internet. Vi tilbyder udelukkende ikke-rygerværelser. Alle værelser er nymalede, og de fleste har samtidig fået nye gulvtæpper.

Vi tager ansvar for miljøet: Vi har som standard valgt ikke at rengøre værelser under ophold på mere end 1 nat. Dette for at reducere hotellets strøm- og vandforbrug. Ønsker I alligevel let rengøring, afhentning af affald, rene håndklæder eller andet, er dette muligt efter aftale med receptionen uden beregning.

Handicapvenlige faciliteter: Hotellet er uden trapper, og kan således anvendes af kørestolsbrugere. I foyeren forefindes handicaptoilet. En badestol kan lånes ved forudbestilling. Kontakt hotellet for nærmere aftale ved specielle behov.

Øvrige faciliteter:
Hotellet har flere hyggelige indendørs samlingspunkter og en stor udendørs terrasse med tilhørende grønt område. Vi tilbyder samtidig at afholde selskaber, fester mm. i vores lokaler, og i kælderen findes en mindre bodega med billard og dartspil til fri afbenyttelse.

Inspiration til lokale attraktioner: Lind er beliggende ca. 3 km syd for Herning centrum og tæt på Jyske Bank Boxen. Bydelen ligger tæt på motorvejen og Messecenter Herning. Lind har mange grønne områder, med gode vandrestier, skove og det grønne ”Kilen”, som er byparken med bl.a. frugtlunde og naturlegeplads. Eller læs mere her.